Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Eye Cream Brightening - REVOLUTION SKIN 15ML

Med Den Behagliga & Kylande Gelformeln, Återfuktas Den Känsliga Huden Runt Ögonen På Djupet Samtidigt Som Den Ljusar Upp Och Jämnare Ut Ögonområdet. Den Ergonomiska Designen Låter Krämen Rulla På Varsamt Med Hjälp Av De Tre Metallkulorna Så Den Delikata Huden Inte Slits På I Onödan.
Superingredienserna; Hyaluronsyra, Niacinamid Och Kollagen Förbättrar Elasticiteten, Minskar Mörka Ringar Under Ögonen Och Dämpar Puffighet. Krämen Verkar Vårdande Och Avsvällande!

Vitaliserande: Ingjuter Liv Till Ögonområdet
Ergonomisk Design: För Att Varsamt Arbeta In Krämen
Snabbt Absorberande: Uppfräschande Och Kylande
Passar Alla Hudtyper
Hur Fungerar Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Firming Eye Cream?

C-Vitamin Är En Superantioxidant Som Fungerar Ungefär Som Ett Rostskydd Som Skyddar Cellerna Från Oxidativ Stress På Grund Av Fria Radikaler, Skärmljus Och Solen. C-Vitamin Fyller Flera Funktioner I Hudvården Som Lystergivande, Utjämnande, Kollagenbyggande Och Cellskyddande. C-Vitamin Spelar Också En Stor Roll I Tillverkningen Av Proteinämnet Kollagen Som Ger Huden Fyllighet, Fasthet Och Spänst. C-Vitamin Har Också En Lätt Cellförnyande Effekt, Vilket Ger En Jämnare, Klarare Hudton Med Lyster Eftersom Den Även Bleker Solfläckar Och Missfärgningar, Detta Gör Den Till En Utmärkt Ingrediens Om Man Vill Bromsa Klockan.

Vilka Fler Ingredienser Har Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Firming Eye Cream Som Kan Vara Intressant Att Veta Om?

Hyaluronsyra Är Skönhetshyllans Smartaste Fuktmagnet. Men Det Är Också Ett Ämne Som Finns Naturligt I Kroppens Vävnader, Inklusive Ögon, Leder Och Framför Allt, Huden Och Då Kroppen Minskar Produktionen Av Hyaluronsyra Redan Från 25-Års Åldern, Är Det Smart Att Fylla På Den Utifrån.
Niacinamid Mirakelingrediensen Är En Bioaktiv Form Av Vitamin B3 Och Är En Trend-Ingrediens Som Fullkomligt Tagit Beauty-Världen Med Storm! En Lång Rad Positiva Effekter, Som Tajtare Porer Till Följd Av Ökad Elasticitet, Färre Pormaskar Och Blemmor, Ökad Spänst, Slätare Textur Och En Starkare Barriär Med Mindre Fuktförlust Och Bättre Motstånd Mot Yttre Stressfaktorer Som Triggar Känslighet I Huden. Men Mest Känt Är Niacinamid För Att Ge En Jämnare Hudton, Både Minskad Rodnad Och Färre Pigmenteringar. Den Bromsar Också Framfarten Av Aknebakterien Cutibacterium Acnes. Så Har Man Känslig Eller Rosacea-Benägen Hud Som Lätt Får Utslag, Eller Vill Jobba Mot Ålderstecken Som Förslappade Porer, Pigmenteringar Och Minskad Elasticitet, Hittar Du En Vän I Niacinamid.
Avena Sativa Havre Innehåller Många Mineraler, Vitaminer Och Antioxidanter. Kisel Är T.Ex. En Ingrediens Som Ingår I Havre, Som Aktivt Stärker Bindväven I Huden.

Användning:
Tryck Ut En Liten Mängd Av Ögonkrämen
Massera Försiktigt In Ögonkrämen Med De Tre Metallkulorna
Använd Morgon & Kväll
Fri Från:

Parabener
Mineralolja
Parfym
Syntetiska Färgämnen.

– REVOLUTION SKIN

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Denna produkten finns inte i din valda butik.

Produktfakta

EAN: 5057566263573

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.