Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

Köpvillkor

60 dagars öppet köp

EKO Stormarknad erbjuder dig som kund 60 dagars öppet köp från inköpstillfället. För att produkt ska kunna returneras via öppet köp skall kund kunna visa kvitto samt återlämna produkten i obruten förpackning samt vara i samma skick som vid inköpstillfället. Gäller dock ej för kyl- och frysvaror, spel, tobak, bad- och underkläder samt reavaror.

Reklamation eller felaktig vara

Du har också alltid rätt att reklamera/returnera felaktig vara i våra förbutiker. En reklamerad/felaktig vara hanterar vi alltid tillsammans med ansvarig leverantör varvid du som kund får räkna med viss hanteringstid i händelse av reklamation. Vi gör alltid vårt bästa för att snabba på hanteringen!

Produktinformation, avvikelser eller slutförsäljning.

EKO Stormarknad reserverar oss mot slutförsäljning av produkter eller lokala avvikelser. EKO Stormarknad reserverar oss även mot ev. tryck eller skrivfel i annons, marknadsföringsmaterial, på hemsida eller sociala medier.

EKO Stormarknad har stora krav på sina leverantörer genom sin inköpspolicy och verkar för säkra samt trygga produkter till dig som kund. EKO Stormarknad reserverar sig för ev. fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation ang. en produkt. Vi välkomnar att ni uppmärksammar oss på ev. sådana fel för åtgärd.

Återkallelse av produkt

EKO Stormarknad kan komma att återkalla produkt för att förebygga ev. skada eller missförstånd. Vi informerar alltid om sådana beslut på vår hemsida. Länk EKO informerar.

Priser

EKO Stormarknads devis ”kända varumärken-låga priser” jobbar vi efter. Våra priser är i SEK (Svenska kronor) inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. lokala avvikelser i prissättning eller vid erbjudande även om vi strävar mot enhetlig prissättning.

Kampanjer och erbjudanden

EKO Stormarknad arbetar med kampanjer och erbjudanden via flera kanaler och produkter. Produkter som ingår i kampanj eller erbjudande har ofta förmånligare pris under en viss angiven period och gäller således då. Kampanjer och erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter. EKO Stormarknad har rätt att återkalla kampanj eller erbjudande med omedelbar verkan utan att ange skäl.

Betalning

EKO Stormarknad accepterar kontanter, betalningskort och samarbetar även med Klarna som betalningslösning vid köp.

Garanti

EKO Stormarknad lämnar garanti på utvalda produkter från och med inköpsdatum, i regel ett års garanti och ni erhåller inköpsbevis i form av ditt kvitto. Produkt med ev. kortare eller längre garantitid återges på kvitto eller på resp. produkt.

Garanti gäller normalt material eller produktionsfel. Slitage, felaktig användning eller förbrukningsmaterial (tex. glödlampor) täcks ej av garantin. Särskilda garantivillkor kan gälla från ansvarig leverantör/tillverkare av produkt.

Kundklubb och kundkonto

Du som kund bekräftar och ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till EKO Stormarknad är korrekta samt fullständiga och ansvarar för uppgifterna som är felaktiga.

EKO Stormarknad är personuppgiftansvarig för behandlingen av dina personuppgifter, läs mer EKO Stormarknads integritetspolicy här.

Som EKO Kundklubbsmedlem ansvarar du för dina uppgifter och får ej avslöja användarnamn/lösenord till obehörig. Om du misstänker att någon obehörig känner till dina uppgifter skall du anmäla det omgående till dataskyddsansvarig. (länk)

I det fall EKO Stormarknad uppmärksammar eller misstänker att ditt kundklubbsmedlemskap missbrukas eller bryter mot våra villkor har vi rätt att stänga ditt konto samt vid särskilt graverande händelser även polisanmäla.

Ändring köpvillkor

EKO Stormarknad har rätt att när som helst i tid ändra köpvillkor och publicera dessa här på hemsidan. Kund har accepterat nya villkor i samband med nytt köp och besök på hemsida.

Villkor uppdaterade 2019-01-01

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.