Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Instaglam Tote - SHIMMER N SPARKLE

Piffa upp dig och piffa upp din värld! Med Shimmer N Sparkle InstaGlam All in one beauty Makeup Tote! Nu kan din lilla tjej som älskar skönhet bli en riktig makeupartist! Shimmer and Sparkle All in one Beauty Makeup Tote är ett riktigt leksaksmakeupset för barn som uppmuntrar till fantasirik och kreativ lek.
Shimmer and Sparkle All in One Beauty Makeup Tote innehåller riktig makeup och spegel för barn så att de kan skapa sin egen skönhetsstil! Innehåller över 20 trendiga och kompletterande makeupfärger som är designade för att skapa perfekta looker på resande fot: Med 10 ögonskuggor, 4 rouge och 8 läppfärger. I setet finns även ögonskuggsapplikatorer som hjälper dig applicera makeupen som ett proffs! Innehåller makeup-tipskort som inspirerar till att skapa coola looker, som kan förvaras i nätfacket på insidan. Bärväskan har även en spegel på insidan, så att du även kan applicera din makeup på resande fot! Bärväskan kan lätt stängas när du är färdig med din makeuplook. Förslut bärväskan och ta med dig överallt med det praktiska axelbandet. Bärväskan kan användas som förvaringslåda hemma för att förvara din kosmetika och små skönhetsartiklar. Till setet hör även Shimmer and Sparkle-klistermärken så att du kan piffa upp din ryggsäck och dig själv! Det kosmetiska skönhetssetet färgar inte av sig, är lätt att tvätta och giftfritt.

Innehåll:
1 x sminkväska
10 x ögonskuggor
4 x rouge
8 x läppfärger
Ögonskuggsapplikatorer
Makeup-tipskort
1 x spegel

Ålder 8+

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Denna produkten finns inte i din valda butik.

Produktfakta

EAN: 5029736073138

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.