Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

The Stilton Hotel - MOUSE IN THE HOUSE

Vill du veta en hemlighet? Det finns en magisk plats gömd bakom golvlisten. En liten värld av möss, känd som Mouseville hem till Millie, hennes familj och vänner. En plats där det finns äventyr och lek varje dag…Välkommen till den underbara världen av Mouse in the House. Kom ihåg att hålla Mouseville hemlig, snälla. Berätta inte för någon…inte ens ett gnisslande!

Barn kan upptäcka Millie & Friends Mouse-världen i huset med supersamlarleksakerna baserade på Mouseville, där uppfinningsrika, fyndiga och gemenskapsälskande möss använder kasserad, vardagsmat och förpackningar för att upcycle och bygga sitt eget paradis. Genom en samling mikrofigurer och lekset med mattema inspirerar sortimentet barns fantasi att bygga sin egen fysiska värld av Mouse in the House mot golvlisten i deras sovrum eller lekplats.

Det imponerande Stilton Hamper Hotel är den största byggnaden i Mouseville! Öppna upp sidorna av leksetet för att upptäcka 2 sovrum, en exklusiv restaurang och ett gym, komplett med ett träningshjul och en bubbelpool. Uppe på taket finns en takpool med dusch, solsäng och bar! Inkluderar en reception, 2 sängar, bord och 4 stolar och bageridisk! Innehåller även 3 exklusiva möss, Bounce, Tipps och Cheeser! När solen går ner, sätt på lamporna, så kan mössen ha kul och festa, långt in på natten! Innehåller även 2 vackra bunting-strängar och massor av roliga klistermärken för att tillbehöra och anpassa ditt lekset och Mouseville-världen. 3 x AAA-batterier, ingår ej.

Stilton Hamper Hotel är skalat för lek med andra Millie & Friends Mouse in the House-lekset och figurer. Börja samla idag och bygg din egen värld av Mouseville; Perfekt att ställa ut längs med golvlisten hemma. Dessutom kommer Mouseville-klistermärkena att lysa i mörkret när ljuset slocknar vid läggdags!

Lämplig för åldrar från 3 år och uppåt.

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Denna produkten finns inte i din valda butik.

Produktfakta

EAN: 5029736073961

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.