Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

The Red Apple School - MOUSE IN THE HOUSE

Vill du veta en hemlighet? Det finns en magisk plats gömd bakom golvlisten. En liten värld av möss, känd som Mouseville hem till Millie, hennes familj och vänner. En plats där det finns äventyr och lek varje dag…Välkommen till den underbara världen av Mouse in the House. Kom ihåg att hålla Mouseville hemlig, snälla. Berätta inte för någon…inte ens ett gnisslande!

Barn kan upptäcka Mouse in the Houses värld med de supersamlarleksaker som är baserade på Mouseville, där uppfinningsrika, fyndiga och gemenskapsälskande möss använder kasserad, vardagsmat och förpackningar för att upcycle och bygga sitt eget paradis. Genom en samling mikrofigurer och lekset med mattema inspirerar sortimentet barns fantasi att bygga sin egen fysiska värld av Mouse in the House mot golvlisten i deras sovrum eller lekplats.

De små mössen i Mouseville älskar att gå till Red Apple Schoolhouse! Detta förtjusande lekset med äppletema inkluderar en rutschkana för enkel åtkomst till lekplatsen, samt 2 skrivbord, en bokhylla och en svart tavla. Det ingår 2 exklusiva möss för att lägga till det roliga, Miss Books och Scratch. Innehåller även 2 vackra bunting-strängar och massor av roliga klistermärken för att tillbehöra och anpassa ditt lekset och Mouseville-världen.

Red Apple Schoolhouse är skalat för lek med andra mus i huset lekset och figurer. Börja samla idag och bygg din egen värld av Mouseville; Perfekt att ställa ut längs med golvlisten hemma. Dessutom kommer Mouseville-klistermärkena att lysa i mörkret när ljuset slocknar vid läggdags!

Red Apple School Playset x1
Möss X2
Skrivbord x2
Svarta tavlan x1
Bokhylla x1
Bunting Strings x2
Bunting Sticker Sheet x1
Glow In The Dark Sticker Sheet x1

Ålder 3+

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Denna produkten finns inte i din valda butik.

Produktfakta

EAN: 5029736073930

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.