Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Doll Cinderella 38Cm - DISNEY PRINCESS

För Varje Flicka Som Drömmer Om Sagoäventyr Finns Det En Disney-Prinsessa Som Kan Visa Henne Att Det Finns Ikoniska Sjöjungfruklänningar Med Vackra Glitterdetaljer, Som Visar Hennes Vän Tumle Och Snäckskal, Och Hon Är Klar Att Vara Med I Alla Aktiviteter Tillsammans Med Dig. Hennes Kläder Är Inte Bara Bedårande, De Är Också Designade För Att Vara Lätta Att Ta På. Ariels Tillbehör Är Pynt Som Är Lätt Att Använda, Som En Tiara Och Mjuka Plastskor Som Är Lätta Att Ta På Och Av. Ta Med Ariel Vart Som Helst Och Upplev Fjärran Platser Tillsammans!

Upplev Förtrollande Och Dagliga Sagoäventyr Med En Nära Vän, Den Vackra Disney Princess-Dockan Askungen! Askungen Bär Sin Ikoniska Blå Klänning Med Vackra Glitterdetaljer Som Visar Hennes Glasskor Och Pumpa. Hon Är Klar Att Åka På Bal Eller Att Vara Med I Alla Aktiviteter Tillsammans Med Dig. Hennes Kläder Är Inte Bara Bedårande, De Är Också Designade För Att Vara Lätta Att Ta På. Askungens Tillbehör Är Pynt Som Är Lätt Att Använda, Som En Tiara Och Mjuka Plastskor Som Är Lätta Att Ta På Och Av. Ta Med Askungen Vart Som Helst, Så Ni Kan Skapa Magiska Minnen Tillsammans.
• Askungen Har Glittrande Ögon Och Sitt Typiska Uppsatta Hår
• Askungen Är Ca 35 Cm Hög
• Innehåller Docka Och Avtagbar Klänning, Skor Och Tiara
• Passar För Barn I Åldern 3+
• Titta Också På Askungens Matchande Flickklänning! (Säljs Separat) – DISNEY PRINCESS

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Denna produkten finns inte i din valda butik.

Produktfakta

EAN: 192995215696

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.