Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

Leksaker växer hos EKO stormarknad!

jan 7, 2019

EKO Stormarknad tror på leksakshandel och har för elfte året i rad en tillväxt på området. EKO går därför ut nu och stöttar de familjer som drabbats i BR/Toys R Us nedläggning.

”Vår kedja tror på leksaker i kombination med vårt andra produktutbud. Vi har valt att låta barnen och deras familjer ta stor plats i våra butiker. Vår maskot Nallvin hälsar er alla välkomna på helgerna med olika aktiviteter. För elfte året i rad ökar vi vår leksaksförsäljning vilket är ett starkt kvitto i en allt mer hårdnande detaljhandel.”, säger VD Ted Berggren.

Har du handlat hos BR eller Toys R US välkomnar vi dig till våra samtliga EKO butiker, vi hjälper dig med byten! From 10/1 till den 28/2 2019 tar vi emot byten på varor som är inköpta hos BR/Toys R Us under nov/dec 2018.

Kvitto skall uppvisas, varan skall vara i obruten förpackning samt återfinnas i EKO sortiment.

”Vi är nytänkarna som vågar tänka annorlunda och familjerna trivs som kunder hos oss, säger Ted Berggren, VD EKO. ”Vi utvecklar vidare på leksaker, gillar fötter i butik, vill stärka kundens upplevelse och välkomnar er till oss samt Nallvins kalas här i januari. Under 2019 inviger vi dessutom Disneyavdelningar i flera av våra butiker.”.

EKO Stormarknad består av 5 butiker (Malmö, Fjälkinge, Kalmar, Västerås och Borås) samt etablerar snart sin sjätte stormarknad med 7000 m2 shopping glädje i Örebro (20 februari invigning). EKO säljer allt för familjen, är duktiga i säsong samt erbjuder såväl ”kända varumärken – låga priser” som event och upplevelse i butik.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.