Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

Har du fått ett misstänkt bluffmeddelande?

dec 20, 2018

För närvarande cirkulerar det bluffmeddelanden och erbjudanden i EKO:-s namn via olika kanaler, särskilt via mail, facebook, SMS och telefon.

Vanligtvis står det att du är utsedd som vinnare och har erhållit vinst från EKO. Du ombeds klicka på en länk i meddelandet där du skall fylla i person-, kort- och/eller kontouppgifter.

Vi uppmanar våra kunder att INTE ge ut sina uppgifter eller klickar vidare på länken i meddelandet. Vi avråder dig att lämna ifrån dig uppgifter via telefon/undersökningar från EKO då vi inte har någon sådan aktivitet igång från företaget.

Vi på EKO Stormarknad står inte bakom denna typen av utskick eller meddelanden, även om vi omnämns i sammanhanget. I de fall vi har tävlingar eller erbjudanden annonseras det via våra reklamblad, i butik eller från vår hemsida ekostormarknad.se

Om du redan har uppgett dina uppgifter rekommenderar vi dig att kontakta din bank omgående och berätta att du har blivit utsatt för bedrägeri. När du blivit utsatt för bedrägeri kan du även vända dig till polisen för en anmälan.

 

På EKO arbetar vi aktivt för att motverka och stoppa spridning av bluffmeddelanden. Våra kunders information om pågående bluffmeddelanden är därför till stor hjälp.

Vid frågor är du välkommen att kontakta EKO Incidentansvariga 072-3702476.

Exempel på en bluffmail:

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.