Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

EKO stormarknad fyller 55 år och har laddat med kalas under året!

jan 15, 2019

Nu firar vi hela året vårt 55 års jubileum och siktar in oss på framtiden. Nallvin förgyller helgerna i januari med kalasaktiviteter där man kan vinna Nallvin till sitt egna barnkalas. Helgen var välbesökt och flera av butikerna hade proppfullt under aktivitetstimmarna.

”Vår kedja tror på event och händelserika helger i butik. Helgen är ett bevis på det, där vi i några butiker knappt lyckades få in fler barn till godisregnet och våra butiker har svämmat över i teckningar från barn som vill vinna Nallvin till sitt kalas. Det skall bli spännande att se vinnarteckningen och hur den tårtan är tecknad! Det skall vara en upplevelse att shoppa hos oss och under året kommer våra kunder möta allt fler teman i våra event! Variation och upplevelse – det tror jag på! ” säger VD Ted Berggren.

Vi har alltid gillat fötter i butik – ända sedan 1964! Vår första butik har byggdes på en dansrotrunda i Fjälkinge. På den tiden skrev vi historia och var entreprenörerna bakom stormarknadens tillväxt i Sverige. Vi tänkte nytt, utmanade och erbjöd våra kunder ekonomisk shopping redan från starten med tydligt stormarknadstänk.

 

Därefter har många följt efter. Vi använder vår erfarenhet, vår entreprenörssjäl och än idag lever devisen kvar i våra väggar ”kända varumärken – låga priser”.

”Under året inviger vi fler Disneyavdelningar och Godisland i flera av våra butiker. Våra kunder kommer möta doften av nybakade kanelbullar och kan köpa tårtor till bästa pris hos oss. Vi etablerar fler bistros och bagerier, hos oss ska man kunna fika och fixa tårtan till kalaset! Vi kommer välkomna er till fler invigningar så håll ögonen öppna.”, säger Ted Berggren, VD EKO.

EKO Stormarknad består av 5 butiker (Malmö, Fjälkinge, Kalmar, Västerås och Borås) samt etablerar snart sin sjätte stormarknad med 7000 m2 shopping glädje i Örebro (20 februari invigning). EKO säljer allt för familjen, är duktiga i säsong samt erbjuder såväl ”kända varumärken – låga priser” som event och upplevelse i butik. EKO Stormarknad är ett familjeägt bolag i Bergendahlskoncernen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.