Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

Vi har alla julsaker du kan önska under ett och samma tak!

Julsortiment på EKO:- i Värmdö

julsaker på eko

Enormt julsortiment på EKO:-
”Vi skapar magisk julstämning”

Julen har flyttat in på EKO:- i Värmdö. I den stämningsfulla butiken kan du köpa allt från det klassiska pyntet till unika prydnader. ”Vi har alla julsaker du kan önska under ett och samma tak”, säger Daniella Bexander som är säljchef för säsongsvaror.

Pynt till granen, porslinstomtar, nötknäppare i alla möjliga storlekar samt massa andra julrelaterade ting är inrett på den över 700 m2 stora julavdelningen. Här välkomnas kunderna till en sagolik julvärld.
– Vi skapar en magisk julstämning, det är den första känslan du skall få när du kliver in på avdelningen. Kunderna möts av julmusik och vi har satt upp ljusslingor och annan belysning i rummen för att skapa en mysig miljö, säger Daniella.

På avdelningen är det fullt av pynt som skapar mysig julstämning för kunderna.

Utöver de mer klassiska komponenterna finns det dekorationer som sticker ut från mängden, butiken satsar på ett stort sortiment av vattenbyar. En vattenby kan vara utformad på flera olika sätt, den kan till exempel se ut som en lykta, väderkvarn eller en bil.
–Vattenbyn är fylld med vatten och andra föremål som lyser. Den kan också innehålla snö, glitter eller till och med spela musik. Vattenbyarna är unika och sällsynta. Vi har alla julsaker du kan önska under ett och samma tak, säger hon.

I rum efter rum möts du av gnistrande dekorationer från golv till tak. Värmdöbutiken har valt att dela upp rummen utifrån innehåll så att du enkelt hittar det du letar efter.
– Är du inte intresserad av en vattenby så kanske du hoppar över till utbudet av alla nötknäppare eller vårt stora rum med olika ljusdekorationer. Men jag tror också att det är ganska spännande att kolla in det mesta när det är så mycket ljus och ljud, man lockas till att gå in och kolla säger hon och fortsätter.

– Vi har till exempel ett helt rum som kallas för dekor, där finns allt möjligt som du kan dekorera med. Sen har vi mycket uppblåsbara artiklar, smycken och andra roliga julsaker.

PÅ EKO:- finns stort utbud av vattenbyar

På EKO:- finns stort utbud av vattenbyar.

Eftersom butiken har en så pass stor julavdelning med ett brett sortiment så finns det någonting för alla. Dessutom är produkterna från kända märken med hög kvalité som bland annat Konstsmide, Markslöjd och Star Trading.
– Det finns gulliga nallebjörnar med tomteluvor till de minsta, en isbjörn som läser sagor och mängder med muggar. Sen har vi klassiska adventsljusstakar och stjärnor, men även mer moderna. EKO:- står för att sälja kända varumärken till låga priser, säger Daniella.

nötknäppare på eko

Nötknäpparna kommer i många olika storlekar och färger.

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.