Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

Halloweenavdelning på EKO:- i Nyköping

Häng med på kuslig shopping på nyöppnade EKO:-

Djupt in i varuhuset, precis intill den gigantiska leksaksavdelningen ligger den – EKOs egen spöktunnel. Till bredden fyllt av kusligheter och omgiven av ljud som skapar kalla kårar på ryggen. Det är lite mörkt och det känns lite kuslig. ”Man behöver inte gå in i spöktunneln om man inte vill. Den är ju bara till för dem som vill och vågar”, säger Sofia Landin, säljchef på EKOs lekavdelning.

Den spökiga tunneln ligger mitt i den inspirerande halloweenavdelningen på EKO:- Stormarknad i Nyköping. Här finns precis all rekvisita som krävs för den kompletta halloweenfesten.
– Vare sig du vill bli vampyr, clown, spöke, häxa eller zombie hittar du det här på EKO:-. Här finns dräkter för både stora och små, smink och mängder av accessoarer, säger Sofia Landin och fortsätter:
– Du kan sminka blod och andra hemskheter, fixa häxmanikyr och få en blick som skrämmer de flesta med linser i olika färger. Även den som inte fullt ut gillar att skrämmas eller gå all-in hittar sina accessoarer på EKO:-.
– Det här rummet är fyllt med halloweengrejor och det finns något som passar alla. Bland annat en del ”snällare” barndräkter som Lejon- och Dinosariedräkter. Dessutom finns mängder av dekorationer som höjer halloweenkänslan rejält.

Sortimentet noga utvalt
Halloweensortimentet är noga utvalt och kommer från några av Sveriges absolut bästa leverantörer, liksom EKOs övriga varor gör. Och att hålla hög kvalitet gäller också på godisavdelningen, berättar Kim Jonasson, säljchef på godisavdelningen.

– Det är inte för inte som det kallas godislandet, det är en av varuhusets största avdelningar, säger Kim Jonasson, med precis rätt mix av sött, salt och surt. Just nu har godisavdelningen dessutom växt något ytterligare, på den intilliggande halloweenavdelningen hittar vi spindlar, maskar, skalbaggar, dödskallar och pumpor. Godisavdelningen har också flera sektioner med ett ovanligare sortiment. Som tivoligodis, amerikanskt godis och godis med taxfree-känsla.
– Just nu har vi även en sektion med skrämmande gott halloweengodis vilket är väldigt uppskattat av våra kunder.
Missa inga erbjudanden – Följ oss på Facebook! www.facebook.com/ekonykoping. Men frågan är nu: Är det så läskigt halloweeninrett på EKO:- att man inte vågar sig dit?
– Det vågar man garanterat. Och man behöver inte gå in i spöktunneln om man inte vill. Den är ju bara till för dem som vill och vågar, säger Sofia Landin.

Just nu har vi även en sektion med skrämmande gott halloweengodis

billigaste godiset i sverige

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.