Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

EKO:- erbjuder över 200 sorters lösviktsgodis!

EKO:- Värmdö – Godis med taxfree-känsla och leksaker för alla åldrar

pokemon på eko och lek,

Godis med taxfree-känsla och leksaker för alla åldrar!

EKO:- i Värmdö fortsätter att leverera. Förutom en gigantisk julavdelning har de även ett enormt utbud av leksaker och godis från kända varumärken till låga priser. Här hittar du bland annat ett premiumsortiment av över 200 sorters lösviktsgodis och LEGO till hela familjen.


Leksaksavdelningens utbud inkluderar bland annat dockor, bilar, målarböcker, LEGO och olika sällskapsspel för alla åldrar. Avdelningen är uppdelad i olika rum baserat på innehåll, på så sätt är det enkelt att hitta det du söker.
– Den riktar sig mycket till barn men även till vuxna som vill köpa pussel eller spel. Vi har till exempel flera 1000-bitars pussel som är populära och i det stora LEGO-rummet hittar du något för alla åldrar och vi erbjuder alltid minst 20 procent rabatt på LEGO, säger Krystian Brzezinski som är säljchef för leksaksavdelningen.

 

EKO:- erbjuder över 200 sorters lösviktsgodis!

EKO:- erbjuder över 200 sorters lösviktsgodis!

De olika rummen skiftar i regnbågens alla färger. Här finns även mängder av varor från bland annat Pokémon, Super Mario, Disney och Pippi Långstrump.
– Det är en upplevelse att gå igenom leksaksavdelningen. Vi har tunnlar som barnen kan krypa igenom, ljud som hörs när du går förbi och ett bord där barnen kan sitta och rita. Vi har också film på golvet med olika motiv och som flyttar sig vid rörelse när du går på golvet. Barn är ofta fascinerade av det vilket är jättekul att se, säger han.

När du närmar dig slutet av butiken kommer du till godislandet, här finns det med säkerhet någonting för alla smaker. Förutom det imponerade utbudet av över 200 sorters lösviktsgodis finns det mängder av choklad. Nutella, Kinder, Anton Berg och Lindt är några av alla märken.
– Vi har både askar och påsar, i många olika storlekar. Sortimentet anpassas också efter säsong och nu under julen byggs det stora exponeringar av allt som hör julen till, säger Glenn Lundqvist som är säljchef för Godislandet.

Hör du till en av dem som inte klassar choklad som ditt favoritgodis behöver du inte bli besviken, det finns massor av andra sorter.
– Vi har klassiker som Ahlgrens bilar och Malaco och även en hel hylla med populärt amerikanskt godis och dryck. Vi har verkligen allt du kan tänka dig under ett och samma tak!
Han fortsätter:
– De varumärken som vi erbjuder finns inte bara i en sort utan vi har mängder av olika storlekar och varianter som inte finns i andra butiker. Vi har även ett stort sortiment av julkalendrar i alla dess former.

Det är tydligt att EKO:- satsar på en bred målgrupp för deras godisland. Förutom de olika sortimenten erbjuder de även stora förpackningar, vilket inte är vanligt i andra butiker. Dessutom satsar de på kända tillverkare så att kunderna kan ta del av de bästa produkterna på marknaden.
– Vi har bara godis från kända märken, så det är god kvalité, till ett lågt pris. Vårt lösviktsgodis erbjuder vi alltid för 6,98 kronor per hekto, säger Glenn.

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.