Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Veckoklor Långsam 20G 1Kg - Swim&Fun

Klor WeekTab-tabletter används för att upprätthålla en lämplig klorhalt i vattnet så att det alltid hålls rent och friskt. Klor WeekTab-tabletter är nästan pH-neutrala och stabiliseras mot klornedbrytning från solens UV-strålar. Beroende på aktivitet och väderförhållanden ska nya tabletter tillsättas cirka en gång i veckan.

Den omgivande miljön kan variera kraftigt och påverkar då vattnet i poolen. Det rekommenderas därför att man periodvis använder Klor Starter-granulat (1701). Vattnet hålls desinficerat vid en klorhalt på 0,5 – 1,0 mg/l. Klorhalten bör testas kontinuerligt med Swim & Funs testremsor (1537).

Klor WeekTab-tabletter levereras i en praktisk plastbehållare med barnsäkert lock. På behållaren finns en detaljerad bruksanvsning på de nordiska språken och engelska.
Dosering: Tillsätt fem tabletter per 10 000 liter vatten.

När tabletterna har lösts upp till 10 % av normalstorleken tillsätts nya tabletter. När tabletterna har lösts upp till 10 % av normalstorleken tillsätts nya tabletter. Placera alltid tabletterna i en flytande klordispenser eller i poolens skimmer. Observera att klorförbrukningen kan variera beroende på vattnets temperatur, hur länge och hur ofta man badar och vädret.
Optimal klorhalt är mellan 0,5 – 1,0 mg/l.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus. Biocider bör användas med försiktighet. Läs etiketten och bruksanvisningen innan du använder produkten. – Veckoklor Långsam 20G 1Kg – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841017290

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.