Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Teststickor Ph/Klor 50St - Swim&Fun

Pool-testremsor används för att mäta pH-balansen i vattnet samt klorhalten.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus. Badvatten som inte är i balans kan orsaka irritation i ögon och hud. Optimal klorhalt är mellan 0,5–1,0 mg/l.
Bruksanvisning: Undvik att vidröra testkuddarna. Håll testremsan ca fem sekunder i poolvattnet. Jämför med färgskalan på behållaren. Stäng alltid lådan ordentligt mellan varje vattentest. Förvaras i rumstemperatur.

Pool-testremsor levereras i en praktisk behållare med 50 testremsor. Testremsorna är dessutom inpackade i fem lufttäta kuvert med tio i varje, för ökad hållbarhet.
Tryckt på behållaren finns en enkel och tydlig bruksanvisning samt en visuell färgskala för snabb avläsning av resultatet.
Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus. – Teststickor Ph/Klor 50St – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841015371

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.