Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Startset Klor - Swim&Fun

Med ett Pool Start-Set är du säker på att komma igång med badsäsongen. Setet innehåller alla de vattenvårdande artiklar som behövs för att hålla vattnet i poolen rent och inbjudande, samt en tydlig och informativ guide.

Setet innehåller Klor Starter för desinfektion av vattnet och testremsor för att enkelt testa pH-värdet och klornivån. pH-Plus och pH-Minus används för att justera pH-nivån och KlarPool för att förebygga beläggningar.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Klor Starter är ett snabblösligt och pH-neutralt granulat som används när poolen fylls, liksom för kontinuerlig klorering under badsäsongen.
Pool-testremsor används för att snabbt och enkelt mäta vattnets pH-värde och klorhalt. Resultatet kan enkelt avläsas på behållaren.
Optimal klorhalt är mellan 0,5 – 1,0 mg/l.

För högt pH-värde (hårt vatten) justeras med pH Minus och för lågt pH-värde (mjukt vatten) justeras med pH Plus. Det idealiska pH-värdet ligger mellan 7,0 och 7,4.
KlarPool håller vattnet klart genom att förhindra utvecklingen av mikroorganismer som kan bilda beläggningar i poolen.
Pool Start-setet innehåller också en manual med en enkel steg-för-steg-guide som berättar hur du får kristallklart badvatten.

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus. – Startset Klor – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841017924

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.