Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Star Beads Workshop New - Aquabeads

”Inspirera till kreativitet med Aquabeads Star Bead Studio, den ursprungliga leksaken för konsthantverk och hantverk med pärlor.
Star Bead Studio-setet innehåller över 1 000 stjärn- och enfärgade pärlor i 24 färger, ett stjärnformat pärlfodral, en pärlpenna med pärlplockare, en flip tray-set, en sprutare, mallblad och instruktioner.
Star Beads ser ut som små stjärnor och kan användas för att visa textur med Aquabeads.
Med Star Beads är helt nya Aquabeads-kreationer möjliga! Gör skapelser med en fluffig pälsstruktur och skapelser som gnistrar och glittrar.
Följ mallen och använd pärlpennan för att placera pärlorna på flipbrickan för att skapa din design.
Oroa dig inte för misstag eftersom du kan plocka upp felplacerade pärlor med pärlplockaren genom att skjuta avtryckaren i motsatt ände av pärlpennan.
Ta bort felplacerade pärlor genom att försiktigt plocka upp dem med pärlplockaren.
Spraya vatten på pärlorna med hjälp av sprayen för att få dem att hålla ihop på magiskt sätt!
Vänd bara på brickan och placera pärlmönstret på mottagaren.
Fortsätt att skapa nya mönster medan de andra mönstren torkar.

Aquabeads skapades av Epoch Co., Ltd. 2004 som den ursprungliga leksaken med pärlor som ”fastnar med vatten”.
Aquabeads är lämplig för flickor och pojkar från 4 år och uppåt. Inte lämplig för barn under 3 år på grund av små delar.

Förpackningsstorlek: 25 x 8 x 24 cm

*Detta kompletta konsthantverkspärlset innehåller över 1000 pärlor i 24 färger, stjärnformat pärlfodral, pärlpenna med pärlplockare, flip tray-set, sprutare, mallark och instruktioner.
*Mallar inkluderar luddiga djur, enhörningar, kaktusar och andra roliga former som tillverkas genom att placera stjärnor och solida pärlor på brickan.
*Pennan används för att placera ut pärlor och levereras med en pärlplockare för att plocka upp felaktigt placerade pärlor i motsatt ände. Spraya helt enkelt med vatten och använd den nya flipbrickan för att ta bort pärlmönster direkt. Skapa fler mönster på brickan medan de torkar på mottagaren.
*Inkluderar Star Beads, som ser ut som små stjärnor! Star Beads kan användas för en fluffig pälsstruktur eller för glittrande och gnistrande delar av kreationer. Skapa fler pärldesigns med Aquabeads Star Bead refills som säljs separat.
*Aquabeads är lämplig för flickor och pojkar från 4 år och uppåt. Inte lämplig för barn under 3 år på grund av små delar.”
– AQUABEADS – STAR BEADS WORKSHOP NEW

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5054131316016

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.