Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Robotgräsklippare SILENO city, 500m²

Den kraftfulla robotgräsklipparen för gräsmattor på upp till 500 m²

Tyst, mångfunktionell och intelligent utformad – det är GARDENA SILENO city 500 m². Klipparen är idealisk för mindre gräsmattor och kombinerar hög prestanda och ett precist resultat med bekväm klippning. Plocka upp din smartphone och öppna GARDENA Bluetooth®-appen för att ställa in storleken på din gräsmatta, önskade klippdagar och önskad starttid. GARDENA Bluetooth®-appen guidar dig genom den första installationen steg för steg. Din robotgräsklippare sätter upp ett schema och är sedan klar att börja klippa på nolltid. Det är enkelt att bekvämt kontrollera din SILENO city via Bluetooth® från upp till 10 m avstånd. Din robotgräsklippare fungerar som den optimala gräsklipparen och GARDENA Bluetooth®-appen använder sin schemaläggningshjälp för ge din trädgård den omsorg som behövs. Denna gräsklippare är av bästa klass i låga ljudnivåer på endast 57 dB (A) tack vare en särskilt tyst motor. Du och dina grannar kan koppla av i trädgården trots att din robot är igång. Den sofistikerade CorridorCut guidar gräsklipparen medan den klipper i smala utrymmen och täta hörn på bara 60 centimeter i bredd utan några problem. CorridorCut navigerar också din robot för att hantera knepigare delar på gräsmattan. Guidad av SensorControl bedömer roboten själv hur ofta din gräsmatta behöver klippas och stängs av vid rätt tidpunkt. Din smarta trädgårdshjälp kommer att klippa gräset så effektivt som möjligt och oavsett väder, regn eller solsken. Den smarta robotgräsklipparen känner av om marken är frusen och stoppar då sitt program tills marken har tinat. Begränsningskabeln indikerar till SILENO city vilket område av trädgården som ska klippas. På samma sätt leder guidekabeln robotgräsklipparen på ett tillförlitligt sätt och helt automatiskt runt alla klippningsområden. Din gräsklippare har inga problem att passera genom smala utrymmen och till och med över sluttningar eller lutningar på upp till 35 procent. När jobbet är gjort så vänder klipparen tillbaka till laddningsstationen för laddning. Det gåt helt per automatik, vilket ger dig mer tid att fokusera på att göra de saker du älskar i trädgården. SILENO city kan enkelt rengöras med en trädgårdsslang, det kunde inte vara enklare. Gräsklippning blir så lätt med SILENO life och du kan luta dig tillbaka, koppla av och låta robotgräsklipparen göra det hårda arbetet för dig. Din gräsmatta kommer alltid att se välskött ut med SILENO city: den intelligenta robotgräsklipparen. SILENO.

För att kunna använda GARDENA Bluetooth® App och funktionerna hos GARDENA Bluetooth®-trädgårdsredskapen måste du registrera dig online och skapa ett användarkonto för GARDENA eller Husqvarna®-koncernen. För att skapa ett GARDENA-användarkonto krävs användarnamn och e-postadress. Du behöver bara följa instruktionerna som visas i appen när du ställer in den. Och en sak till: När du ställer in ditt GARDENA-användarkonto kan du använda valfritt användarnamn. Du behöver inte använda ditt för- och efternamn om du inte vill. Det angivna e-postkontot fungerar som en bekräftelse på att du är behörig att komma åt kontot. Du kan även använda en e-postadress som inte innehåller ditt för- och efternamn. Du hittar mer information om detta i vår sekretessmeddelande https://privacyportal.husqvarnagroup.com/se/privacy-notice/. Om du har några frågor om onlineregistrering kan du också kontakta vår tjänst direkt på service@gardena.se. Våra kollegor på kundserviche svarar gärna på dina frågor.

Tekniska specifikationer
Artikelnr 15002-24
EAN-Code: 4078500032612
Produktivitet
Arbetskapacitet 500 m² ±20%
Laddningssystem Automatisk
Maximal lutning inom arbetsområdet 35 %
Maximal lutning vid begränsningsslingan 10 %
Produkt
App-styrd GARDENA Bluetooth® App (Online registrering krävs, se beskrivning)
Informationspanel MonoChrome Graphical Display 2,1”
Timer Ja
Handtagstyp Integrerad
Programvaruuppdatering USB
Protection index (IP Code) IPX5
Effekt och laddning
Batterityp Li-Ion
Typisk laddningstid 75 min
Normal klipptid på en laddning 65 min
Genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning 4 kWh
Motor-och klippsystem
Klippsystem Knivskiva med 3 knivar
Klipphöjd, min-max 20–50 mm
Klippbredd 16 cm
Dubbel skärriktning Ja
Daily active time (mowing & charging) required 12 h for maximum area capacity
Ljud- och bullerinformation
Upplevd ljudnivå 57 dB(A)
Säkerhets- och skyddsfunktioner
Alarm Nej
PIN kod Ja
Lyftsensor Ja
Lutningssensor Ja
Installationstillbehör
Slingkabel 150 m
Lågspänningskabel 5 m
Märlor 200 st.
Totalmått
Produktstorlek, LxBxH 55x38x23 cm
Vikt 7.3 kg

GARANTI 2ÅR

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få rätt pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 4078500032612

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.