Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Poolrobot Frisbee - Swim&Fun

Frisbee är en liten praktisk sladdfri poolrobot som bottensuger upp till 25 m2 och 2 meters djup under en 40-60-minuterscykel och som är mycket lätt att rengöra.

Luta dig tillbaka och njut medan poolroboten tar hand om grovgörat att bottensuga poolens botten. Frisbee är en sladdfri poolrobot som är utformad för pooler med platt botten, och är också lämplig för saltvattenpooler. Den kan bottensuga en pool på upp till 25m2 och 2 meters djup under en 40-60-minuterscykel. Den kan suga upp partiklar som är så små som 0,18 mm, och den kör själv in till poolkanten innan batteriet är slut. Det gör att du enkelt kan ta upp den ur vattnet med hjälp av det flytande repet som är fäst i Frisbee poolroboten.
Eftersom den är sladdlös gör att du inte behöver tänka på att dra upp en massa sladd ur vattnet, vilket gör roboten extra lätt att packa ihop och sätta på laddning. En laddning tar ca 6-8 timmar, varefter den är redo att ge sig ut på äventyr i poolen igen.
Rengöringen av Frisbee kan knappast vara lättare; öppna roboten, spola ur med vattenslang, och sedan är den ren och redo för nästa vända.
Frisbee tycker om vatten och gillar inte att vara påslagen när den kommer upp ur vattnet. En extra inbyggd säkerhetsfunktion gör att en ljudsignal börjar ljuda när roboten lyfts upp ur vattnet påslagen.
Observera att poolroboten är avsedd för allmänt underhåll av poolbottnen. Filtersystemet fångar upp även de minsta partiklar, och i kombination med vattenbehandlingsmedel gör det att man får kristallklart vatten. Använd en manuell bottensug för hörn och trappor.
Garantiinformation:
Den här roboten är endast avsedd för privat bruk. Om maskinen används kommersiellt är garantitiden 90 dagar.

Specifikationer

För rengöring av: Golv (horisontella ytor)
Volt: Laddbar
Sladd: Sladdlös
Yttyper: Vinyl-liner
Automatisk avstängning: Ja
Rengöringscykel: 40- 60 minuter
Max poolstorlek, m2: 25
Max pooldjup, m: 2
Smart navigering:: Ja
Styrning via fjärrkontroll: Nej
– Poolrobot Frisbee – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841019409

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.