Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Ph Plus 1Kg - Swim&Fun

pH-Plus-granulat används för att höja poolvattnets pH-värde när det är under 7,0. Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. När pH-värdet är för lågt kan vattnet vara aggressivt mot metalldelar i poolen.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus. Vattnets pH-värde testas kontinuerligt med Swim & Fun testremsor (1537).

Dosering: 100 gr. pH-Plus ökar pH-värdet med 0,2 per 10 000 liter vatten. Det motsvarar linjen för 100 ml om du använder produktens lock som mätkopp. Lös upp pH-Plus i en ren plastbehållare med lite vatten. Tillsätt först vattnet. Låt pumpen köra och fördela lösningen längs poolkanten. Får aldrig blandas med andra kemikalier!

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvara i originalförpackning, låst och otillgänglig för barn, torrt, frostfri och inte i direkt solljus.

PH-Plus levereras i en praktisk plastbehållare med barnsäkert lock. På behållaren finns en detaljerad bruksanvsning på de nordiska språken, engelska, tyska och polska.
Använd locket som mätkopp:
Locket på denna produkt fungerar som en mätkopp så att du enkelt och noggrant kan dosera rätt mängd. – Ph Plus 1Kg – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841017122

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.