Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Mysbjörntvillingarna - Sylvanian Families

” Bear Twins-setet innehåller figurerna Bear Twins (en sittande och en krypande) och en åkbar leksak. Figurerna kan ställas genom att flytta på huvudet.  Bear Twins huvuden kan vändas. Den sittande björntvillingen kan rymmas inuti den åkbara leksaken. Sätt den krypande björntvillingens hand på handtaget på åkleksaken för att spela upp skuffning.
Den sittande Bear Twin är en liten pojke som älskar att härma andra människor. Han blir glad när alla skrattar åt hans upptåg och det sporrar honom att fortsätta göra det mer.
Den krypande Bear Twin är en kortsiktig liten flicka. Hon bråkar ofta med sin tvilling, men de blir snart sams och ligger sedan och sover och håller varandra i handen. Använd tillsammans med Bear Family och Bear Baby (säljs separat) för mer härligt skoj som en familj på sju personer. Mixa och matcha med andra hem, möbler eller figurer (säljs separat) för fantasifull lek.
Eller umgås med andra tvillingar med åkbara leksaker (säljs separat) för att simulera grupputflykter!Bear Twin (sittande), Bear Twin (krypande), åkbar leksak (tåg, grönt) (totalt 3 delar) – SYLVANIAN FAMILIES – MYSBJÖRNTVILLINGARNA

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5054131054260

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.