Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Liner Reparationkit Under O Över Vatten - Swim&Fun

Med denna praktiska reparationskit kan du lappa lineren utan att tömma poolen, och det fungerar också på torra ytor. Innehåller lappmaterial, limpinne, lim speciellt till PVC folie.

Proceduren är enkel: Rengör noggrant ytan omkring området som skall repareras. Klipp en lapp i format och storlek så den har en kant, som är minst 2 cm större än hålet hela vägen runt. Runda hörnen lite – det gör att lappen inte så lätt slits av.

Stryk vinyl limmet på lappen. Uppblåsbara pooler: Påför limmet sparsamt i ett jämnt lager på hela lappen. Pool vinyl liners: Stryk ordentlig med lim i ett jämnt lager på hele lappen.
Placera lappen över hålet. Vid påsättning under vattenytan – vik ihop lappen med limmet inåt och för lappen nära ned mot hålet. Vik ut lappen och placera den över hålet.
Se till att pressa bort alla luftbubblor. Lägg gärna en press på lappen – om det är möjligt. Efter 24 timmar har limmet uppnått full bindnings styrka.
– Liner Reparationkit Under O Över Vatten – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841016231

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.