Öppet idag: {{ StorePicker.currentStore.currentOpeningHours }}

{{ ProductProvider.discountPricePercentage }}% rabatt
Köp {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items }} betala för {{ ProductProvider.mixTakeAmountPayFor.number_of_items - 1 }}

Easypool Mini - Swim&Fun

Poolvård ska vara så lätt och enkelt som möjligt! Om det är en åsikt som du delar, är EasyPool det rätta valet när vattnet i poolen ska hållas rent och hygieniskt. EasyPool är också perfekt för att hålla vattnet fräscht under perioder då poolen annars står oanvänd, till exempel till när ni har rest bort.

EasyPool är en specialdesignad engångsdispenser för extra enkelt underhåll av poolvattnet i trädgårdspooler som är utrustade med filtersystem. EasyPool flyter på vattenytan och håller poolvattnet rent och inbjudande i 1–2 månader. EasyPool-dispensern avger kontinuerligt alla nödvändig vattenvårdande medel via det lättinställda doseringssystemet.

De vattenvårdande medlen är inkapslade i dispensern, som av säkerhetsskäl inte kan tas isär eller fyllas på. De vattenvårdande medlen består av långsamlösligt klor, medel som motverkar bildningen av slemmiga och hala beläggningar, pH-stabilisator samt hårdhetsstabilisator som motverkar kalkbeläggningar.

För optimal verkan bör vattnet cirkuleras ett par gånger om dagen, till exempel med en timer som är kopplad till pumpen. Använd också gärna ett poolskydd när poolen inte används under längre tid. Kom ihåg att justera pH-värdet och genomföra en chockbehandling innan användning.

– Easypool Mini – Swim&Fun

Observera! Att denna sidan visar att produkten finns i butikens sortiment men inte någon lagerstatus.

Välj butik för att få pris på produkten i ditt varuhus.

Produktfakta

EAN: 5704841017757

Andra har också tittat på

Välj din närmaste butik

Genom att ange din närmaste butik kan vi ge dig bättre information om vårt sortiment, öppettider och bakverk.